Wie is Kaatje?

caroline (Kaatje) Post

Caroline (Kaatje) Post

Leuk dat je dit leest!

Mijn naam is Caroline Post en men noemt mij Kaatje.

In Mentaal APKaatje komen mijn expertise, levenservaring en helende gaven samen. Ik bied je sessies aan die bij de snelheid van het bestaan van vandaag passen. Geen ellenlang traject maar een zingevende verandering in drie stappen, in drie sessies, in drie maanden. Een nieuwe en mooie kijk op jezelf en jouw potentie. Ik bied jou de hulpmiddelen om je prachtige zelf te (her)ontdekken en op te bloeien.

 

%

99% van de mensen gaat krijsend van vreugde de deur uit!

Dankbaar

Ik verwelkom je graag bij een mentaal APKaatje!

Ik ben dankbaar voor mijn leven en mijn helende gaven. Voor mijn beëdiging tot healing-medicinecarrier. Dankbaar om te mogen healen volgens de twaalf oeroude Siberische Sjamanistische werkwijzen die gebruikt werden door Sjamanen in Siberië, aangepast aan deze tijd.
Zonder mijn begaafde leraren had ik nooit mijn potentie kunnen ontwikkelen. Marjolijn de Jong, Marijke Tierie, Maria Riemen, Petra Giesberen (Altaikia Byelka), Linda Wormhoudt, Daan van Kampenhout, Wendy’ann Duurland, Hyacintha Kraidy, Luc Angaverne en degenen die ik toch nog vergeet te noemen. Bij expertise kan je lezen wat ik nog meer heb gedaan en ik verwelkom je graag voor een Mentaal APKaatje.

Expertise

Sociale psychologie

Komt ook nog.

Coach

Komt nog.

master conficthantering

Komt nog.

Systemisch werken

Komt ook nog.

numerologie

Komt nog.

Astrologie

Komt nog

Masterclass NLP

Komt nog.

Claritaes Essentiae

Komt nog

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

Praktijk in de bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.