Wie ben jij?

Glorieus Imperfect

Je kan wel een reset gebruiken

Het mentale APKaatje is voor iedereen die een reset kan gebruiken van wie hij of zij is, wat je mogelijkheden zijn en hoe je snel positiever en gelukkiger in het leven kan gaan staan, ongeacht de omstandigheden.

Je bent uit balans

Zijn je reacties heftiger zijn dan je zou willen, ‘vind’ je steeds vaker iets van een ander en maakt dat je ongelukkig? Je staat niet meer met plezier op. Als je om wat voor reden ook uit balans bent en je zo snel mogelijk handvatten wilt zodat je weer verder kan. Want dat is de bedoeling; dat we genieten van het leven, ongeacht wat het leven voor je in petto heeft!

Je zit vast in een patroon

 Wanneer je overprikkeld raakt ben je sneller vermoeid, je gaat allerlei klachten ontwikkelen, fysiek en mentaal en kan niet meer goed functioneren. Je vlucht weg voor je kern. Je bent daardoor minder in staat er te zijn voor jezelf en voor anderen. Hoe langer we uitstellen om ermee aan het werk te gaan, hoe hoger de drempel wordt.

R
Je raakt weer in balans
R
Je wordt je mooie prachtige zelf
R
Je voel je vrijer
R
Je breekt barrières af
R
Je werkt aan je innerlijke zelf

Wanneer doe je een mentaal APKaatje? 

 Je vlucht weg van je eigen kern 

Wanneer jij in een patroon terecht gekomen bent waar je graag uit wilt.

Wanneer je graag meer wil weten over je geboortenummers, over je astrologie, welke mogelijkheden die met zich meebrengen en hoe je nummers van je familie en je vrienden kunt leren kennen in relatie tot jezelf.  Waardoor je overzicht krijgt. Je gaat begrijpen waardoor verbindingen zo fijn zijn en er soms ook strubbelingen ontstaan. Welke perioden vruchtbaar zijn en welke er meer aandacht nodig hebben. Wat je talenten zijn en hoe je die in kunst kunt omzetten. Nummers en planeetstanden zijn slechts ingrediënten. Aan jou wat je ermee doet! Niet iedereen maakt van melk, bloem en eieren een lekkere cake…

Bel me dan snel om een afspraak te maken. Daarin kunnen we kijken of er een klik is en of mijn aanpak bij jou past!

Mijn APKaatje heeft mijn relatie definitief in een positief vaarwater gebracht.

Voor mij zit er een enorm toegevoegde waarde in hoe Caroline de samenhang der dingen verwoordt en helemaal toespitst op mijn persoon. Alles klopt: wat zij zegt, ben ik. Geen hocuspocus, haar analyse past naadloos op mij, mijn levensfase en mijn levenssituatie. Het heeft een ommekeer in mijn leven gebracht op precies het goede moment.

Ellen

Communicatie expert

De healing geeft boodschappen mee die op dat moment misschien niet eens zo relevant lijken te zijn, maar die later altijd enorm waar en waardevol blijken te zijn.

Gijsje

Creator

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de Stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam

Praktijk in de Bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.