Werkwijzen

achter het mentale APKaatje

Samen gaan we aan de slag met het pijnpunt van je probleem. Welke rol je hebt in het leven. Waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt om je prachtige mooie zelf te worden, te zijn en te blijven. Dat klinkt eenvoudig maar de praktijk laat zien dat het nog wel eens lastig is. 

Drie stappen; drie werkwijzen; drie maanden

“Al het goede komt in drieën” is een gezegde. Sinds mensenheugenis hechten we betekenis aan getallen. In een Mentaal APKaatje gaan we dan ook aan de slag met jouw persoonlijke getallen. Wat voor mogelijkheden je hebt en hoe je die kunt inzetten.
Door middel van coaching en het doorbreken van patronen ontstaat er die fijne systeemverandering.
Door de, van oorsprong, sjamanistische healingen, vindt de omvorming niet alleen plaats in je verstand maar ook in je lijf, in je hele systeem.

Makaro Numerologie

Klik hier om meer te leren!

Coaching

Klik hier om meer te leren!

Sjamanistische Healing

Klik hier om meer te leren!

Makaro Numerologie

Door middel van de Makaro numerologie laat ik je zien waar je talenten zitten en we bespreken de daarbij behorende valkuilen. Een snelle schets van de perioden van je leven. Met een bespreking van je zielsnummer. (Mocht je willen dan mag je de nummers van je partner, kinderen, vrienden of familie ook meenemen.)
Door planeten te verbinden met jouw geboortecijfers krijg je snel een helder en nauwgezet beeld van de rol in je leven, hoe je je verhoudt tot de buitenwereld, je ouders en vooral je mogelijkheden om je geluk te vinden.

Coaching

Door middel van coaching, counseling en opstellingenwerk gaan we met de verkregen inzichten van jouw mooie nummers aan de slag om te kijken welke patronen er zich voordoen en hoe we die om kunnen vormen zodat ze vóór je gaan werken of welke weg mogen. Ik bied je tal van inzichten waarmee je je kijk op de wereld verandert, en je barrières die je afhouden van geluk voor jezelf weg kan halen.

Sjamanistische Healing

Healing; we zijn er nog niet aan gewend maar hiermee wordt je energie gereinigd – wat je gelijk lichter maakt in je hoofd en je je meer met de aarde verbonden voelt – zodat zorgen en angst wegvallen en je in staat wordt gesteld te gaan genieten. Oude vastgeroeste problematiek wordt weggenomen, familiebanden versterkt of juist verzwakt en je hoofd wordt ‘leeg’gemaakt. Je voelt je direct anders. Bij elke healing die je doet, wordt ook je zelfhelende vermogen geactiveerd.

Ik ben beëdigd healer volgens oeroude Siberische methoden, aangepast aan deze snelle tijd, die prachtige omvormingen teweeg brengen. Je energie krijgt een boost. Daarnaast mag ik helen volgens Claritaes Essentiae, een mooie toevoeging.

Sjamanisme is de oudste en krachtigste spirituele levenswijze en helingsmethode die de mensheid kent. De hedendaagse psychologie komt voort uit dit oeroude Sjamanisme. In onze moderne samenleving omarmen steeds meer mensen het Sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze: leven in harmonie met jouw ware natuur.

Bron: definest.nl, 2019

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098JD Amsterdam

Praktijk in de bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.