Wat is het mentale APKaatje?

EEN fijne ‘RESET’ VAN JE SYSTEEM

Een mentaal APKaatje is een combinatie van healing, coaching en advies, door Caroline op geheel eigen-wijze vormgegeven. In drie efficiënte stappen werken we aan een omvorming van jouw systeem. Elke stap eindigt met een healing. Al na de eerste stap ervaar je resultaat. Met een hernieuwd perpectief voel je je gelijk lichter en vrolijker; ongeacht de omstandigheden.

Hoe werkt het mentale APKaatje?

Geen langdurig traject maar in drie stappen een volledige update van je mogelijkheden. Tijdens de sessies van het mentaal APKaatje gaan we aan de slag met jouw kijk op de wereld. Waar jij tegenaan loopt, wat je fijn vindt en wat je dwars zit. 

Ben je te druk? Oververmoeid? Verdrietig? Gefrustreerd omdat het niet gaat zoals je wilt? Vliegt de tijd en vergeet je te genieten? Dan is een mentaal APKaatje wellicht iets voor jou!

Hoe weet ik of het mentale APKaatje bij mij past?

  • Je hoofd zit “vol”.
  • Je bent uit balans.
  • Je hebt moeite keuzes te maken.
  • Je reacties zijn heftiger dan je zou willen.
  • Je “vindt” steeds vaker iets van een ander.
  • Je zit in een patroon waar je graag uit wilt.
  • Je vergeet te genieten.
  • 99% van de klanten gaat tevreden weg! 99% 99%

Stappenplan

10% korting bij betaling in één keer

Stap 1: Overzicht

In de eerste stap richten wij ons op het verkrijgen van inzicht in jou — wie ben je, wat zijn je talenten, wat zijn de daarbij behorende valkuilen, enzovoorts.

GRATIS Intake

€145,- per losse sessie

€390,- voor het totaalpakket

Stap 2: Inzicht

In de tweede stap werken we aan jouw inzicht in jezelf en jouw kijk op de wereld. We nemen barrières weg.

GRATIS Intake

€145,- per losse sessie

€390,- voor het totaalpakket

Stap 3: Integreren

Tijdens de derde sessie verwerken wij de eerder verkregen inzichten in je eigen systeem door middel van een sjamanistische healing.

GRATIS Intake

€145,- per losse sessie

€390,- voor het totaalpakket

Overvloed aan prikkels

Vandaag de dag hoef je niet hoogsensitief te zijn om veel prikkels te ontvangen

We zijn 24 uur per dag bereikbaar, checken continu onze telefoon en zitten massaal op social media. De tijd vliegt voorbij en we komen elke dag uren tekort. De media overvoeren ons met nieuws en drama uit de hele wereld. Ons eigen verhaal kan hierdoor groter worden dan het eigenlijk is. Er lijkt soms geen uitweg meer. Dat kan er voor zorgen dat je van je mooie zelf ‘wegdrijft’. Je lijkt niet meer bezig met wat jij wilt en kan. En al helemaal niet met waar jij gelukkig van wordt. Je begint steeds heftiger te reageren op de buitenwereld. Je werk gaat minder, je valt uit tegen je kinderen en je relatie kwakkelt…

Belemmerende gedachten een overtuigingen

 Maar al te vaak zijn we ongemerkt belemmerd in onze gedachten. Als gevoelens van angst, jaloezie, boosheid, verdriet en venijn de overhand krijgen dan voelt de wereld niet meer aangenaam.

Tijd voor een APKaatje.

Liefde en angst

Willem Glaudemans spreekt van slechts twee emoties: liefde en angst. Alle kortstondige emoties zijn onder te brengen onder deze twee. Het is verbazingwekkend hoe we vaak moeiteloos blijven hangen in een uit angst voortkomende emotie als jaloezie, boosheid of verdriet. Het kan de oorzaak zijn van psychische klachten die ook lichamelijk kunnen worden. Lichaam en geest ineen. Laten we kiezen voor LIEFDE. 

Wat zijn de kosten?

Mentaal APKaatje sessies inclusief healing van 2 uur

Makaro-methodiek, coaching op mogelijkheden, systemisch werken of droom sessies incl. een ontspannen healing met energetische reiniging
€ 145,00 exclusief 21% btw. Dit bedrag kan van tevoren online worden voldaan (factuur mogelijk) of ter plekke worden betaald.

Korte APKaatje sessies naar keuze van 1 uur

Voor korte sessies van 1 uur € 79,00 exclusief 21% btw. Dit bedrag kan van tevoren online worden voldaan (factuur mogelijk) of ter plekke worden betaald.

Online advies of coaching sessies 1 uur

Voor een online sessie van 1 uur € 79,00 exclusief 21% btw. Dit bedrag kan van tevoren online worden voldaan (factuur mogelijk) of ter plekke worden betaald.

Gun jezelf een komplete verwennerij: een VIP Dagsessie

Wil jij eigenlijk een dag lang het middelpunt van de aandacht zijn en dat wij een dag lang samen 100% aan jou en alleen jou werken? Bij een VIP dag werken wij van 10 tot 5 door het hele Mentale APKaatje programma inclusief heerlijke lunch buitenshuis. De kosten voor zo'n dag zijn €397,-!

wrap-up gesprek na het APKaatje

Na het APKaatje plannen we een wrap-up gesprek. We kijken dan terug op wat je hebt ervaren in jouw APK-sessie en hoe dat een verandering in je leven teweeg heeft gebracht. We kijken dan ook naar hoe je dat vast kan houden of uit kunt breiden.

Bel voor een gratis Intake Gesprek

Het intake gesprek duurt ongeveer 15 minuten. Hierin kijken wij samen of de behandelmethode bij jou past en of je een volgende stap wil zetten. 

Makaro voor jezelf, een ander of je huisdier per e-mail

Al voor 40 euro heb je een kort overzicht van je cijfers of die van een ander per email

Makaro-methodiek Cursus

De Makaro cursus is een groepscursus waarin jij je de technieken van de numerologie en astrologie eigen zult maken. Je leert direct de methodieken en jezelf te plaatsen doormiddel van 4 groepssessies (min 4 , max 6 personen). Zodoende stel jij jezelf in staat om zelf numerologie toe te passen hoe het in jouw leven het beste past. De cursus kost voor 4 avonden per persoon 160,-. Stuur me een berichtje voor de data.

Totaalpakket APKaatje (10% korting!)

Een volledig APKaatje-pakket omvat een numerologie sessie volgens de Makaro methodiek, een coaching sessie en een opstellingen- of durf-te-dromensessie, allemaal eindigen ze met een healing. De totaalkosten van het pakket zijn normaliter €435,-. Boek in één keer een totaalpakket en ontvang 10% korting. Je betaalt nu nog maar €390,-. Betalen in gedeelten is mogelijk.

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de Stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam

Praktijk in de Bossen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.