Makaro Cursus

DIY Astrologische Numerologie

De Makaro-methodiek is een vorm van numerologie die afwijkt van de bestaande numerologiën en geven een prachtig overzicht van jouw mooie leven. Van je mogelijkheden en talenten, je ouders en je verloop van je leven in grote lijnen. Het zijn slechts ingrediënten, aan jou wat je ervan maakt! Hoe fijn is het je ingrediënten te kennen. We kunnen soms zo zoekend zijn!

Het is ook mogelijk om het zelf te leren toepassen!
Er zijn cursussen van 4 avonden voor minimaal 4 personen en  maximaal 8, waarbij je de grondbeginselen leert om zelf mensen te kunnen duiden volgens de Makaro-methodiek. Het geeft direct inzicht in personen en hun relaties.

Hoe leuk is het om je kinderen te kunnen duiden, je ouders of je vrienden, om ze zo nog beter te kunnen begrijpen of om bevestigd te krijgen wat je intuïtief al voelde en ook om te begrijpen waarom iemand je zo ligt of juist niet.
Bij onze opvoeding krijgen we vaak goedbedoelde en beperkende overtuigingen mee, die maken dat we ons belemmerd voelen om dat geluk te krijgen waarnaar we zo op zoek zijn, die man te vinden die wél leuk is of om het geld te gaan verdienen waarnaar we zo verlangen.
De Makaro-methodiek brengt vaak verrassende inzichten met zich mee, die maken dat je meteen meer moed krijgt en zin in de dag.

Wat is Makaro-methodiek?

Het is een methodiek waarbij we planeten onder de geboortecijfers van mensen en/of dieren zetten.
De verbanden tussen die planeten en het optellen ervan, geven een mooi en interessant overzicht van iemands leven.
Geeft duiding in zijn of haar verhouding tot ouders, talenten, de daarbij behorende valkuilen, en in welke levensfase de persoon zit en wat zijn levensmissie is.
Het is een methodiek die maakt dat je steviger in je schoenen komt te staan. Energieën makkelijker bij anderen kan laten en die mooie inzichten geeft. Het verrijkt je leven en geeft houvast!

Houvast: is dat niet wat we willen! Een beetje weten, voorbereid zijn.

We hechten al sinds mensenheugenis betekenis aan getallen toe. We hebben geluksnummers, verjaardagen die speciaal zijn, lotsgetallen, meestergetallen en symbolische getallen.

Numerologie is een pseudowetenschap, aangezien het niet falsifieerbaar is.
De oorsprong van de getallensymboliek ligt volgens D.J. Struik (wiskundige 1894) al in het stenen tijdperk. Pythagoras heeft veel invloed gehad in de numerologie: “De wereld is gebouwd op de macht der getallen”. Daarnaast is er het Hebreeuwse systeem; de Gabbala en als derde, de fonetische.

De Makaro-methodiek is niet tot deze drie te herleiden. In deze methodiek verbinden we de getallen aan planeten. En de planeten worden weer toegedicht aan de dierenriemtekens van de westerse astrologie.

mogelijkheden makaro-methodiek

Cursus van 4 avonden van 2,5 uur

Voor minimaal 4 personen en maximaal 8 kun je zelf de grondbeginselen leren van de planetaire numerologie volgens Makaro-methodiek.

GRATIS INTAKE

€ 40,00 per les

€160,00 voor 1 blok

Prive consult makaro-methodiek

Jouw cijfers uitgebreid belicht en besproken, eventueel nog je partner of toekomstige liefde, je kinderen of je oma. 2 uur of 1 uur. Met of zonder healing. 

GRATIS INTAKE

€79,00 voor 1 uur

€145,00 voor 2 uur 
inklusief healing

Online sessie Makaro van 1 uur

Je kan ook kiezen voor een online sessie van een uur en naar keuze personen en of dieren belichten waar je graag meer over wilt weten.

GRATIS INTAKE

€67,00 voor 1 uur

€130,00 voor 2 uur
 healing op afstand

Kennismaking in kleine groep

In één dagdeel, in een kleine groep kennis maken met de makaro numerologie en meteen al leren toepassen. Kennis, herkenning, plezier & koffie.

GRATIS INTAKE

€67,00 voor dagdeel

inklusief koffie, thee 
en lekkers

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de Stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam

Praktijk in de Boseen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.