Makaro Cursus

DIY Astrologische Numerologie

De Makaro-methode is een vorm van numerologie die afwijkt van de bestaande numerologiën en geven een prachtg overzicht van jouw mooie leven. Van je mogelijkheden en talenten, je ouders en je verloop van je leven in groten lijnen. Het zijn slechts ingredienten, aan jou wat je ervan maakt! Hoe fijn is het je ingredienten te kennen. We kunnen soms zo zoekend zijn!

Het is ook mogelijk om het zelf te leren toepassen!
Er zijn cursussen van 4 avonden voor minimaal 4 personen en  maximaal 8, waarbij je de grondbeginselen leert om zelf mensen te kunnen duiden volgens de Makaro-methode. Het geeft direct inzicht in personen en hun relaties.

Hoe leuk is het om je kinderen te kunnen duiden, je ouders of je vrienden, om ze zo nog beter te kunnen begrijpen of om bevestigd e krijgen wat je intuitief al voelde en ook om te begrijpen waarom iemand je zo ligt of juist niet.
Bij onze opvoeding krijgen we vaak goedbedoelde en beperkende overtuigingen mee, die maken dat we ons belemmerd voelen om dat geluk te krijgen waar we zo op zoek naar zijn, die man te vinden die wél leuk is of om het geld te gaan verdienen waar we zo naar verlangen.
De Makaro-methode brengt vaak verrassende inzichten met zich mee, die maken dat je meteen meer moed krijgt en zin in de dag.

Wat is Makaro-mehtode ?

Het is een methode waarbij we planeten onder de geboortecijfers van mensen en/of dieren zetten.
De verbanden tussen die planeten en het optellen ervan, geven een mooi en interressant overzicht van iemands leven.
Geeft duiding in zijn of haar verhouding tot  ouders, talenten, de daarbijbehorende valkuilen, en in welke levensfase de persoon zit en wat zijn levensmissie is.
Het is een metode die maakt dat je steviger in je schoenen komt te staan. Energiën makkelijker bij anderen kan laten en die mooie inzichten geeft. Het verrijkt je leven en geeft houvast!

Houvast: is dat niet wat we willen! Een beetje weten, voorbereid zijn.

We hechten al sinds mensenheugenis betekenis aan getallen toe. We hebben geluksnummers, verjaardagen die speciaal zijn, lotsgetallen en meestergetallen en symbolische getallen.

Numerologie is een pseudowetenschap, aangezien het niet falsifieerbaar is.
De oorsprong van de getallensymboliek ligt vlg D.J. Struik (wiskundige 1894) al in het stenen tijdperk. Pythogoras heeft veel invloed gehad in de numerologie:”de wereld is gebouwd op de macht der getallen”. Daarnaast is er het Herbreeuwse syteem; de gabbala en als derde, de fonetische.

De Makaro-methode is niet tot deze drie te herlijden. In deze mehtode verbinden we de getallen aan planeten. En de planeten worden weer toegedicht aan de dierenriemtekens van de westerse astrologie.

mogelijkheden makaro-mehtode

Cursus van 4 avonden van 2,5 uur

Voor minimaal 4 personen en maxmaal 8 kun je zelf de grondbeginselen leren van de planetaire numerologie voglens Makaro-mehtode.

GRATIS INTAKE

€ 40,00 per les

€160,00 voor 1 blok

Prive consult makaro-mehtode

Jouw cijfers uitegebreidt belicht en besproken, eventueel nog je partner of toekomstige liefde, je kinderen of je oma. 2 uur of 1 uur. Met of zonder healing. 

GRATIS INTAKE

€79,00 voor 1 uur

€145,00 voor 2 uur 
inklusief healing

Online sessie Makaro van 1 uur

Je kan ook kiezen voor een online sessie van een uur en naar keuze personen en of dieren belichten waar je graag meer over wilt weten.

GRATIS INTAKE

€67,00 voor 1 uur

€130,00 voor 2 uur
 healing op afstand

Kennismaking in kleine groep

In één dagdeel, in een kleine groep kennis maken met de makaro numerologie en meteen al leren toepassen. Kennis, herkenning, plezier & koffie.

GRATIS INTAKE

€67,00 voor dagdeel

inklusief koffie, thee 
en lekkers

Neem contact op

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! Je kan je ook inschrijven voor mijn nieuwsbrief waarin ik met regelmaat nuttige tips en updates zal geven.

Wil je liever direct zelf contact opnemen? Gebruik dan de gegevens hieronder.

Bel Kaatje

+31 (0)6 502 087 77

Praktijk in de Stad

Copernicusstraat 35-HS, 1098 JD Amsterdam

Praktijk in de Boseen

Crailoseweg 116 (De Trappenberg: K20), 1272EX, Huizen

Praktijk in de Stad

Dit is mijn thuisbasis -- mijn praktijk in de stad.

Praktijk in de Bossen

Dit is mijn praktijk in de bossen -- een groot pand, de Trappenberg, waarin ik mijn praktijkkamer (kamer 20) heb. Hier kunnen wij omringd door de bomen en in alle rust werken.